Skip to content

Työvoimaa TE-koulutuksista

Etsitkö yritykseesi osaajaa ratkomaan erilaisia haasteita tai parantamaan olemassa olevaa prosessia tai tuotetta? ICT-alan osaajaksi -koulutuksesta valmistuu 28.8.2020 n. 40 osaajaa. Heidän palkkaamisensa työssäoppimisjakson ajalle, koeajalle tai työkokeiluun on helppo tapa tutustua osaajiin ja saada samalla ratkaisu johonkin haasteeseen.


Yleisesti koulutuksista

Vuonna 2020 koulutamme ensin DevOps-ohjelmistokehittäjiä, ohjelmistorobotiikka-asiantuntijoita ja mobiiliohjelmoijia. Koulutukset jatkuvat syksyllä, jolloin teemoina ovat 1) Ohjelmistotuotanto ja laadunvarmistus, ja 2) Ohjelmistorobotiikka, DevOps ja tekoäly.

Koulutuksien alussa (n. 2 kk:n aikana) opiskelijat oppivat aihealueiden perusteet. Saatuja oppeja sovelletaan käytäntöön työssäoppimisjaksolla. Työ tehdään mieluiten toimeksiantajan tiloissa. Työssäoppiminen on työnantajalle maksuton.

Koulutuksen toteuttaja JAMK, Teknologiayksikkö, IT-instituutti
Kouluttajat Jouni Huotari (@huojo) & Co: @pekkju, @mapas, @konte, @narsu, @ara ...
Ajankohta Vuosi 2020

Sisältö

Koulutuksien sisältö on räätälöity ICT-alan erilaisten osaajatarpeiden ja hakijoiden osaamistason mukaan. Koulutuksien pääsisältöinä on kunkin koulutuksen kannalta olennaiset ICT-alan teemat ja sisällöt. Lisäksi koulutukset sisältävät muita erilaisia ICT-alan osaamista tukevia sisältöjä, painottaen niitä koulutuksiin valittujen henkilöiden tarpeisiin. Koulutuksien tarkempi sisältö on kuvattu opetusuunnitelmissa.


Lopputapahtuma

Koulutusten 1. lopputapahtuma järjestetään keskiviikkona 26.8.2020 klo 14-16. Tapahtuma on tällä kertaa virtuaalinen eli siihen pääsee osallistumaan Zoom-yhteydellä. Osoite on https://jamk.zoom.us/j/62464663246

Lopputapahtumassa on keynote-puheenvuoro ja myös opiskelijat esittelevät saamiaan oppeja ja työssäoppimisissaan tuotettuja ratkaisuja. Tervetuloa mukaan tapahtumaan!